Artikelen 1 - 6 van 6 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Rode kool was als kind allesbehalve mijn favoriet. Evenmin als spruitjes. En dan boerenkool: toch alleen met Carnaval zeker! Maar soms moet je toch wat en je denkt: ach laat ik ze een herkansing geven…
Recepten, 21-01-2009
Koken op kleur, zonder kunstmatige kleurstoffen! Aubergine, paprika, rode kool, rode bieten, zoete bataat, wortels: het zijn deze kleurige groenten die een warme gloed geven aan winterse gerechten. Je…
Recepten, 22-01-2009
Knolselderij is de groente bij uitstek voor zoetekauwen. Het is misschien een 'groente' die je moet leren liefhebben, maar als je eenmaal hebt ontdekt wat er allemaal mee kan blijf je aan het experime…
Recepten, 21-01-2009
Pompoen is een makkelijke groente die je decoratief in je keuken kunt laten staan om hem te gebruiken als het zo uit komt en je er zin in hebt. Pompoen kan zowel zacht, zoet als hartig tot pittig klaa…
Recepten, 22-01-2009
Is het geen plaatje? Eten dat lekker en gezond is, wie wil dat niet! En het mag en kan ook nog eens mooi uitzien. Kies je ingrediënten niet alleen op kleur, maar ook op vorm, structuur en substantie;…
Recepten, 21-01-2009
Zelf soep maken is ongelooflijk gemakkelijk, ontspannend en creatief. Teveel werk, zeg je? Kies een druilerige dag of wanneer je niet zo lekker in je vel zit. Je kunt hem bewaren en later eten of invr…
Recepten, 21-01-2009