Stine » Eten en Drinken
Stine: Informatie van A tot Z
Artikelen 1 - 6 van 6 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Elke kool zijn gerecht: exotisch, biologisch en vegetarisch

Elke kool zijn gerecht: exotisch, biologisch en vegetarisch

Rode kool was als kind allesbehalve mijn favoriet. Evenmin als spruitjes. En dan boerenkool: toch alleen met Carnaval zeker! Maar soms moet je toch wat en je denkt: ach laat ik ze een herkansing geven… Recepten, Winterkost, 21-01-2009
Exotische winterse gerechten: van rozerood tot pimpelpaars

Exotische winterse gerechten: van rozerood tot pimpelpaars

Koken op kleur, zonder kunstmatige kleurstoffen! Aubergine, paprika, rode kool, rode bieten, zoete bataat, wortels: het zijn deze kleurige groenten die een warme gloed geven aan winterse gerechten. Je… Recepten, Winterkost, 22-01-2009
Knolselderij: groente voor zoetekauwen

Knolselderij: groente voor zoetekauwen

Knolselderij is de groente bij uitstek voor zoetekauwen. Het is misschien een 'groente' die je moet leren liefhebben, maar als je eenmaal hebt ontdekt wat er allemaal mee kan blijf je aan het experime… Recepten, Winterkost, 21-01-2009
Pompoen, veelzijdig en zacht van smaak en textuur

Pompoen, veelzijdig en zacht van smaak en textuur

Pompoen is een makkelijke groente die je decoratief in je keuken kunt laten staan om hem te gebruiken als het zo uit komt en je er zin in hebt. Pompoen kan zowel zacht, zoet als hartig tot pittig klaa… Recepten, Winterkost, 22-01-2009
Streel de zintuigen met kleurige en vergeten groenten

Streel de zintuigen met kleurige en vergeten groenten

Is het geen plaatje? Eten dat lekker en gezond is, wie wil dat niet! En het mag en kan ook nog eens mooi uitzien. Kies je ingrediënten niet alleen op kleur, maar ook op vorm, structuur en substantie;… Recepten, Winterkost, 21-01-2009
Zelf soep maken, creatief en ontspannend

Zelf soep maken, creatief en ontspannend

Zelf soep maken is ongelooflijk gemakkelijk, ontspannend en creatief. Teveel werk, zeg je? Kies een druilerige dag of wanneer je niet zo lekker in je vel zit. Je kunt hem bewaren en later eten of invr… Recepten, Winterkost, 21-01-2009
Schrijf mee!